BOROTVÁLKOZÁS - THE AUSTRALIAN BARBER

A tökéletes borotválkozási élmény gondos előkészítést és minőségi alapanyagok felhasználását igényli. Használd kézzel készült, természetes alapanyagú termékeinket, hogy borotválkozásod irritációmentes legyen!

 

Előkészítés

A borotválkozás előkészítése félsiker - használd a The Australian Barber szakállolajokat pre-shave olajként, hogy arcszőrzeted felpuhítsd a borotválkozás előtt. Az olaj vékony réteget képez arcbőrödön, így jobb siklást biztosít a borotvapengének, csökkentve a vágások és irritáció esélyét, meggátolva a penge akadását. A The Australian Barber szakállolajok tápláló természetes összetételünknek köszönhetően nem csak segítenek a borotválkozás előkészítésében, de esszenciális olaj tartalmuk (mandulaolaj, sheavaj-olaj, jojoba-olaj) ápolja és hidratatálja arcbőrödet, megakadályozva annak kiszáradását. 

Így használd: tegyél egy pár csepp The Australian Barber Dad's Beard Oil vagy Aussie Mint Beard Oil szakállolajat tenyeredbe, majd dörzsöld be a borotválandó területet! A pre-shave olajat hagy fent arcodon, erre vidd fel a borotvaszappanból képzett habot!

 

Borotválkozás

Használd a The Australian Barber Dad's Shaving Soap vagy Aussie Mint Shaving Soap borotvaszappanokat kedvenc borotvapamacsoddal a kifinomult és tökéletes borotválkozási élmény érdekében! Borotvaszappanjaink természetes alapanyokból, kézzel készült lágyszappanok, melyek gazdag habot képeznek a borotválkozáshoz, természetes sheavaj-,jojoba- és mandula-olaj tartalmuk hidratálják arcbőröd a borotválkozás ideje alatt. A szappanok félkemény állaga lehetővé teszi azok különböző borotválkozó edényekbe történő beillesztését.

Így használd: Használat előtt áztasd be borotvapamacsodat meleg vízbe, majd finom körkörös mozdulatokkal kezdj el habot építeni a borotvaszappanon! Ha a borotvapamacson már megfelelő vastagságú hab képződött, pamacsolj arcodon (a pre-shave olajra vidd fel a habot!) és borotválkozz.

 

Nézd meg borotválkozási videónkat: